Wat wordt er gedaan met mijn bezorgklacht?

Privé Magazine AppMet de Privé Magazine app lees je je favoriete tijdschrift wanneer en waar je maar wilt en blijf je 24/7 op de hoogte blijft van het laatste nieuws van Privé. Online beschikbaar, maar ook te downloaden voor als je even geen bereik hebt, of je databundel wilt sparen.

Veelgestelde vragen

Wat is Privé Magazine app?

De Privé Magazine app is een digitale versie van de papieren editie. De app toont het magazine één op één zoals deze op papier wordt gedrukt. U zoomt gemakkelijk in op de pagina’s of u kunt op een artikel klikken om ze in tekstvorm te lezen. Daarnaast beschikt deze app over een voorleesfunctie.

Kan ik met mijn Privé abonnement ook de Privé Magazine app lezen?

Met uw Privé abonnement heeft u gratis toegang tot de Privé Magazine app. Log in met uw Mijn Media-account. LET OP! Om toegang te krijgen tot de app moet uw klantnummer ingevuld zijn in uw Mijn Media-account. Uw klantnummer vindt u op de factuur of in de omschrijving van de automatische incasso (alleen de cijfers).

Voor meer informatie, klik hier.

Hoe werkt de Privé Magazine app?

De Privé Magazine app geeft toegang tot de inhoud van het weekblad Privé. Heeft u een abonnement op de papieren versie van de Privé, dan heeft u ook toegang tot de app van deze titel.

De app is te downloaden in de App Store of in de Play Store. De app is compatibel met iPhone, iPad, iPod Touch en Android tablets en smartphones. Na het downloaden kunt u zich in de app aanmelden met uw Mijn Media-account.

Heeft u nog geen abonnement? Dan kunt u hier een abonnement afsluiten

Meer ...

Contact

Selecteer hieronder het onderwerp en dan geven wij u het juiste telefoonnummer om u mee te helpen.
Van maandag tot en met vrijdag van 8 uur 's morgens tot 5 uur 's middag en op zaterdag van 8 tot 11 uur 's morgens is assistentie van een medewerker mogelijk

Andere onderwerpen

Wat wordt er gedaan met mijn bezorgklacht?