Wat wordt er gedaan met mijn bezorgklacht?

Privé Magazine AppMet de Privé Magazine app lees je je favoriete tijdschrift wanneer en waar je maar wilt en blijf je 24/7 op de hoogte blijft van het laatste nieuws van Privé. Online beschikbaar, maar ook te downloaden voor als je even geen bereik hebt, of je databundel wilt sparen.

Veelgestelde vragen

Wat is Privé Magazine app?

De Privé Magazine is een digitale versie van de papieren editie, met dat verschil dat er regelmatig nieuwe inhoud geplaatst wordt in de app, zodat de consument 24/7 op de hoogte blijft van het laatste nieuws van Privé.

Wat is het verschil tussen de Privé Magazine app en de replica app?

De inhoud van de replica app is gelijk aan die van de papieren editie. De Privé Magazine app is een digitale versie van de papieren editie, met dat verschil dat er regelmatig nieuwe inhoud geplaatst wordt in de app, zodat de consument 24/7 op de hoogte blijft van het laatste nieuws van Privé.

Kan ik met mijn Privé abonnement ook de Privé Magazine app lezen?

Met uw Privé abonnement heeft u gratis toegang tot de Privé Magazine app. Log in met uw Mijn Media account. LET OP! Om toegang te krijgen tot de app moet uw klantnummer ingevuld zijn in uw Mijn Media-account. Uw klantnummer vindt u op de factuur of in de omschrijving van de automatische incasso (alleen cijfers).

Voor meer informatie, klik hier.

Meer ...

Contact

Selecteer hieronder het onderwerp en dan geven wij u het juiste telefoonnummer om u mee te helpen.
Van maandag tot en met vrijdag van 8 uur 's morgens tot 5 uur 's middag en op zaterdag van 8 tot 11 uur 's morgens is assistentie van een medewerker mogelijk

Andere onderwerpen

Wat wordt er gedaan met mijn bezorgklacht?