Wat wordt er gedaan met mijn bezorgklacht?

Ontvangen e-mail wachtwoord te vernieuwen

Ik heb een e-mail ontvangen om mijn wachtwoord te resetten.

Veelgestelde vragen

Waarom heb ik een e-mail ontvangen om mijn wachtwoord te vernieuwen?

We hebben geconstateerd dat er een aantal verdachte inlogpogingen plaats heeft gevonden in het computersysteem waarmee gebruikers toegang krijgen tot de ‘extra’ nieuwsartikelen op onze nieuwswebsites en de digitale krant via onze app. Dit computersysteem dient alleen om onze klanten toegang te geven tot deze ‘extra’ nieuwsartikelen en de digitale krant. Dit systeem bevat géén persoonsgegevens. Er zijn bij deze verdachte inlogpogingen dus geen data van gebruikers betrokken.

We nemen dit zeer serieus. Daarom benaderen we klanten wiens e-mailadres betrokken was bij verdachte inlogpogingen. We attenderen deze klanten erop dat ze hun wachtwoord moeten wijzigen (om misbruik op andere plekken te voorkomen).

Om weer toegang te krijgen tot de ‘extra’ nieuwsartikelen op onze nieuwswebsites en de digitale krant dienen klanten hun wachtwoord bij ons opnieuw in te stellen.

Waarom moeten klanten hun wachtwoord vernieuwen?

Mogelijkerwijs gebruiken klanten hetzelfde wachtwoord voor meerdere websites. Dat kan leiden tot misbruik van gegevens en daarom vonden we het belangrijk om onze klanten erop te wijzen dat ze hun wachtwoord moeten wijzigen om dit te voorkomen.

Geven de e-mailadressen en wachtwoorden dan toegang tot beide Internet sites?

Ja, klanten kunnen met hun e-mailadres en wachtwoord inloggen en toegang krijgen tot ‘extra’ nieuwsartikelen en ze kunnen er mee inloggen op Mijnmedia.nl waar ze bijvoorbeeld hun abonnement tijdelijk kunnen pauzeren tijdens vakantie en eventuele bezorgklachten door kunnen geven.

Meer ...

Contact

Selecteer hieronder het onderwerp en dan geven wij u het juiste telefoonnummer om u mee te helpen.
Van maandag tot en met vrijdag van 8 uur 's morgens tot 5 uur 's middag en op zaterdag van 8 tot 11 uur 's morgens is assistentie van een medewerker mogelijk

Andere onderwerpen

Wat wordt er gedaan met mijn bezorgklacht?