Wat wordt er gedaan met mijn bezorgklacht?

FOX Sports


Kijk via uw PC, laptop, tablet, smartphone of Smart TV met de FOX Sports GO Dagpas 24 uur lang naar de mooiste content op FOX Sports. Met wedstrijden live uit o.a. de Eredivisie, Jupiler League, KNVB Beker, de Bundesliga en de internationale bekercompetities. Naast voetbal zijn er ook andere sporten tezien zoals tennis, UFC, MLB, NFL en NHL.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn FOX Sports actiecode / dagpas activeren?

Na het afsluiten van een Telegraaf-abonnement met FOX Sports GO dagpassen of het kopen van 10 losse dagpassen, krijgt u binnen een week een welkomstmail toegezonden, Hierbij zitten de actiecodes waarmee u de dagpassen kunt activeren. Iedere actiecode is goed voor 1 dagpas.

De actiecodes kunnen op de volgende manier worden verzilverd:

Stap 1: Log in of maak een FOX Sports account aan op http://www.foxsports.nl (U hoeft slechts eenmalig een FOX Sports account aan te maken)

Stap 2: Ga naar www.foxsports.nl/acties/telegraafcode

Stap 3: Wissel uw unieke code(s) in

Stap 4: U kunt de FOX Sports Dagpas in uw FOX Sports Account vinden

Stap 5: Activeer uw FOX Sports Dagpas in het FOX Sports Live center door op een live wedstrijd of video te klikken

Welke wedstrijden kan ik met mijn dagpas bekijken?

Met uw FOX Sports GO dagpas krijgt u 24 uur lang toegang tot alle online kanalen van FOX Sports. Kijk via de PC, laptop, tablet, smartphone of Smart TV naar de mooiste content op FOX Sports met wedstrijden live uit o.a. de Eredivisie, Jupiler League, KNVB Beker, de Bundesliga en de internationale bekercompetities. Naast voetbal zijn er ook andere sporten tezien zoals tennis, UFC, MLB, NFL en NHL.

Kan ik als Telegraaf abonnee ook gebruik maken van FOX Sports?

Ja, als abonnee op De Telegraaf kunt u 10 dagpassen van 24 uur kopen voor FOX Sports. U betaalt dan slechts €7,95 voor 10 dagpassen, in plaats van €7,95 per dagpas! Klik hier om uw 10 dagpassen te bestellen.

Meer ...

Contact

Selecteer hieronder het onderwerp en dan geven wij u het juiste telefoonnummer om u mee te helpen.
Van maandag tot en met vrijdag van 7 uur 's morgens tot 5 uur 's middag en op zaterdag van half 8 tot 11 uur 's morgens is assistentie van een medewerker mogelijk

Andere onderwerpen

Wat wordt er gedaan met mijn bezorgklacht?